Gefeliciteerd! Jullie hebben

Trouwplannen!

Gefeliciteerd, jullie hebben trouwplannen!
Daar is al heel wat aan vooraf gegaan. Je hebt elkaar ontmoet, leren kennen en je bent misschien al ten huwelijk gevraagd! Dat is natuurlijk allemaal al hartstikke romantisch, spannend en ook een beetje emotioneel, om nog maar te zwijgen over jullie toekomstige trouwdag! Al jullie mooie herinneringen komen op deze mooie dag naar boven en jullie gaan samen nog veel mooie herinneringen maken. Jullie trouwdag moet dan ook perfect zijn!

Er is vast al eens nagedacht over de perfecte droombruiloft. Een traditionele christelijke bruiloft, origineel, met of zonder bruidskindjes, een kleurenthema bruiloft, een festival wedding of een buitenbruiloft. Een oldtimer of een nieuwe Tesla, en misschien een bruiloft met een knipoog naar het trendy vintage.Kortom; jullie trouwdag moet zijn als die van jullie dromen!

Waar ga je beginnen?

Ja dat dromen is leuk, alleen hoe ga je die dromen allemaal uitwerken tot jullie dag? Al die plannen en te leuke ideeën, het moet ook (een beetje) praktisch zijn. Er zijn ook vast veel vragen: Wat kost een bruiloft ongeveer, wat kost een weddingplanner? Puur BruidsGeluk is een christelijke weddingplanner en helpt jullie met het organiseren van de bruiloft!