REVIEWS

lieve woorden

uit een review;

Kortom: het was een feestje om haar als ceremoniemeester te hebben!

 

Kees en Jacintha

Claudia is echt een topper in haar werk.
Ze heeft onze bruiloft tot in de puntjes uitgewerkt en de dag super laten verlopen, precies zoals wij het wilde! Wat je ook wil op je bruiloft zij regelt het!

Wij raden je bij iedereen aan!!

Gijsbert en Dingena

Wat hadden wij een geweldige mooie bruiloft met een fantastische ceremoniemeester!! Claudia , je hebt ervoor gezorgd dat wij konden genieten , alles was perfect geregeld! Je bent flexibel en denkt in oplossingen!

Een aanrader voor iedereen!

Stefan en Marjolein

Claudia is iemand die weet van aanpakken, maar dan ook met alles. Ik regel het voor je dat is wat ze al snel zei. En dit doet ze op een hele leuke manier! Zeker een aanrader als je wil dat jou trouwdag perfect geregeld is!!

 

Danny en Iris

Wat een topper is Claudia! I.v.m. de corona maatregelen hebben wij ervoor gekozen om onze bruiloft in twee delen te doen. Zowel deel I als deel II was perfect geregeld door Claudia! Ze wist ons te verrassen met de prachtige styling en haar creatieve oplossingen. Kortom: het was een feestje om haar als ceremoniemeester te hebben!

 

uit een review;

"Een super weddingplanner die veel leuke en creatieve ideeën heeft. Doet ontzettend veel en regelt de dag goed."

Jasper en Ilja

Claudia is een echte topper. Wij wilden zelf ook veel dingen regelen maar Claudia nam dit mooi uit onze handen! Ze heeft veel goede en leuke ideeën gegeven zodat het een top bruiloft is geworden!
Ik zou iedereen Claudia aanbevelen omdat ze je het gevoel geeft en ook daad bij het woord voegt dat je je heel de dag nergens druk om hoeft te maken!! dankzij jou was onze dag fantastisch!!

 

N+R

“Een super weddingplanner die veel leuke en creatieve ideeën heeft. Doet ontzettend veel en regelt de dag goed.”

 

Matthias en Jorieke

Claudia zorgde voor zooooveel dingen vooraf, tijdens en na de bruiloft. We hadden haar echt niet willen missen als persoon maar zeker niet als prof. in haar werk! De hele dag rende ze van hot naar her zonder dat iemand het doorhad ;). Wil je dat je bruiloft goed geregeld wordt en je met alle gasten optimaal kunt genieten? Kies dan voor Claudia!

 

uit een review;

“We raden iedereen Claudia aan! Ze ontzorgt zo ontzettend veel voor jullie dag! Dikke 10 voor jou Claudia!”

Benjamin en Julia

“Claudia heeft onze bruiloft echt fantastisch geregeld! Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het gelijk en was het mega gezellig. We hebben geen moment getwijfeld of dat zij onze dag mocht & kon organiseren. Uit zichzelf kwam ze met super leuke en originele ideeën en ze begreep onze wensen meteen. Niks was te gek! Ze dacht echt aan alles; van hoe laat de kapper er moest zijn tot het meegeven van een tandenborstel s’avonds ;). We raden iedereen Claudia aan! Ze ontzorgt zo ontzettend veel voor jullie dag! Dikke 10 voor jou Claudia! Lieve groet, Ben & Juul”

 

Jaap en Mirella

Wij zijn enorm blij met Claudia! Ze is flexibel, luistert naar wensen, regelt een bruiloft die zelfs nog 3 weken van tevoren verandert en tovert een planning zo uit haar handen of dat het niets is! Claudia, bedankt voor het meedenken en al je ideeën! Dankzij jou is onze bruiloft écht een feestje geweest!

 

Genieten
als bruidspaar, maar ook jullie gasten worden helemaal ontzorgd

Meer informatie over de prijzen & pakketten

Hier vind je meer informatie over wat Puur Bruidsgeluk voor jullie kan betekenen. Regel je liever zelf het een en ander voor de bruiloft of het liefst niets?

Wat leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn site! Hebben jullie vragen, toffe ideeën of misschien verbeterpunten? Laat het me weten! 

Feestelijke groetjes, Claudia

Kennis maken?