REVIEWS

Wat een topper is Claudia! I.v.m. de corona maatregelen hebben wij ervoor gekozen om onze bruiloft in twee delen te doen. Zowel deel I als deel II was perfect geregeld door Claudia! Ze wist ons te verrassen met de prachtige styling en haar creatieve oplossingen. Kortom: het was een feestje om haar als ceremoniemeester te hebben!

Danny & Iris Hollebrandse

Review

Een bruiloft zonder stress, met een onwijs gave styling, fantastische ideeën en alleen maar genieten! Dat is toch wat je wilt? Wij kunnen je vertellen, met Claudia van Puur Bruidsgeluk als weddingplanner/ceremoniemeester, komt dit helemaal goed! Ik (bruid) ben van mijzelf best een beetje een stresskip, maar ik heb onze bruiloft helemaal uit handen kunnen geven aan Claudia en daardoor heb ik geen moment stress ervaren. Alles was tot in de puntjes geregeld. Al onze wensen heeft Claudia verwerkt in onze dag en zelf kwam zij ook met ontzettend leuke ideeën. En die styling.. prachtig! Door Claudia haar vele ervaring, weet zij als geen ander wat er bij een bruiloft komt kijken en waar we met elkaar aan moeten denken in de voorbereiding en op de dag zelf, dit gaf ons het gevoel dat we het allemaal aan haar over konden geven, want ze heeft het al zo vaak gedaan!
Wij, maar ook onze gasten hebben onbezorgd kunnen genieten van de prachtige dag.

En of het niet super duur is, zo’n weddingplanner? Wij vonden het ons geld meer dan waard en hebben gewoon op andere dingen bespaard. Want een bruiloft zonder stress, met zo’n mooie aankleding dat vonden wij veel belangrijker dan andere dingen!

Puur Bruidsgeluk is een dikke aanrader voor iedereen die een onbezorgde, prachtige bruiloft wil!

Lieve groetjes,

Ps. Wij trouwden in coronatijd. Wat hebben wij er juist in deze tijd veel aan gehad dat Claudia onze ceremoniemeester was! Het laat zien dat ze ontzettend flexibel is en tot de laatste momenten kan schakelen in het meedenken wat mogelijk is! En corona? Eigenlijk hebben we er niets van gemerkt op onze dag dat we hier rekening mee moesten houden, omdat er zoiets leuks van was gemaakt en Claudia in mogelijkheden met ons meedacht. 

Sandra & Steven van Beek

Review

Onze dag werd geregeld door Claudia, in 1 woord fantastisch. De communicatie was erg prettig en vlot, niets was te gek! Zelf kwam ze ook me leuke ideeën en goede tips voor de dag zelf, erg fijn als er iemand met je meedenkt.

Zelf onze gasten waren erg tevreden en hebben het als bijzonder prettig ervaren, alles liep perfect volgens planning, geen gehaast of gestrest.

Een bruiloft is in totaal prijzig, mocht je een weddingplanner/ceremoniemeester toch een grote luxe investering vinden, bezuinig dan op iets anders, want dit is het 100% waard! 

Niels en Leonie

Review

Claudia is echt een topper in haar werk.
Ze heeft onze bruiloft tot in de puntjes uitgewerkt en de dag super laten verlopen, precies zoals wij het wilde!
Wat je ook wil op je bruiloft zij regelt het!

Wij raden je bij iedereen aan!!

Kees & Jacintha de Bonte

Review

Het is al weer even geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven. Wat een fantastische dag! De voorbereidingen verliepen vlot, het was altijd erg gezellig!
Claudia is een goede planner, is spontaan, denkt aan dingen waar je zelf geen erg in hebt, is sociaal met alle gasten en werkt al je wensen uit! Ontzorgd het bruidspaar in de tijd naar de dag toe en op de dag zelf! Het heeft ons op de dag aan niets ontbroken.
Claudia hét gezicht achter puur bruidsgeluk heeft alles super goed geregeld! We hebben veel complimenten over jou in ontvangst mogen nemen!
Een echte aanrader!

Alexander & Adrianne Orgers

Review

Wat hadden wij een geweldige mooie bruiloft met een fantastische ceremoniemeester!! Claudia , je hebt ervoor gezorgd dat wij konden genieten , alles was perfect geregeld! Je bent flexibel en denkt in oplossingen!

Een aanrader voor iedereen!

Gijsbert & Dingena Stroober

Review

Claudia is mijn lieve en spontane vriendinnetje. Wanneer wij hoorde dat Claudia “Puur Bruidsgeluk” had opgezet was het voor ons vanzelfsprekend dat zij ook onze ceremoniemeester op onze trouwdag was. Ze heeft ons veel tips en adviezen gegeven om onze dag nog mooier te maken. Met haar enthousiasme, creativiteit en oplossingsgerichtheid kunnen wij haar iedereen aanraden! Lieve Clau, dank voor alles!! Liefs, Mr & Mrs Verhoef

Herbert & Salena Verhoef

Review

Claudia is iemand die weet van aanpakken, maar dan ook met alles. Ik regel het voor je dat is wat ze al snel zei. En dit doet ze op een hele leuke manier! Zeker een aanrader als je wil dat jou trouwdag perfect geregeld is!!

Stefan & Marjolein Bogert

Review

Claudia is een echte topper. Wij wilden zelf ook veel dingen regelen maar Claudia nam dit mooi uit onze handen! Ze heeft veel goede en leuke ideeën gegeven zodat het een top bruiloft is geworden!
Ik zou iedereen Claudia aanbevelen omdat ze je het gevoel geeft en ook daad bij het woord voegt dat je je heel de dag nergens druk om hoeft te maken!! dankzij jou was onze dag fantastisch!!

Jasper en Ilja Moser

Review

Op 18-10-2017 zijn wij, Lars en Lianne, getrouwd en Puur BruidsGeluk heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden. Omdat er in onze families en vriendenkring geen ceremoniemeester voorhanden was, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief en kwamen zo met Claudia van Puur BruidsGeluk in aanraking. Vanaf de eerste afspraak met Claudia was er een klik, die nodig is om je dag uit handen te geven. Met hulp van sociale media (o.a. Pinterest) had ze snel door in welke sfeer wij onze bruiloft wilden vieren en zette zij zich volledig in om ons ‘onze dag’ te laten beleven. Daarbij houdt ze financieel goed het overzicht, zodat je niet boven je budget komt. Op de dag zelf liep alles op rolletjes: de dagplanning verliep vlekkeloos en als bruidspaar hoefden we niets meer te regelen, want dat deed Claudia. We hebben enorm van onze dag genoten! Na afloop kregen we veel complimenten van onze gasten die positief verrast waren over de organisatie door Claudia. Puur BruidsGeluk is dé weddingplanner voor iedere bruiloft om onbezorgd en sfeervol van je bruiloft te genieten. Lars & Lianne Roozemond

Review

Claudia zorgde voor zooooveel dingen vooraf, tijdens en na de bruiloft. We hadden haar echt niet willen missen als persoon maar zeker niet als prof. in haar werk! De hele dag rende ze van hot naar her zonder dat iemand het doorhad ;). Wil je dat je bruiloft goed geregeld wordt en je met alle gasten optimaal kunt genieten? Kies dan voor Claudia! Matthias & Jorieke Labee

Review

Een super weddingplanner die veel leuke en creatieve ideeën heeft. Doet ontzettend veel en regelt de dag goed. N&R

Review