Styling

voor jullie bruiloft

agsdi-champagne

Bruidstaart

Mmm, de bruidstaart. Behalve dat ie lekker is moet ie ook erg mooi staan. Mooi staan dus; ook in een loods, saaie schuur of kleurloos erf. Door styling zorgen wij ervoor dat de taart er geweldig opstaat. 

agsdi-champagne

Dinertafel

Lange dinertafels met een mooie kleur kaarsen, servetten mooi gevouwen, naamkaartjes, menukaarten..etc.. Een gestylde dinertafel is prachtig. Om aan te zitten, maar ook voor de plaatjes. 

All about the details.

Trouwbeurzen, bruidsboeken, eindeloos plaatjes kijken op Insta, Pinterest, Pinterest en nog eens Pinterest! Zoveel gave ideeën, zoveel stijlen, zoveel trouwdecoratie, zoveel leuks…. zwijmel.

Je droomt al jaren van een bruiloft in een prachtige tuin, met een prieel met van die boho gordijnen, de gasten op witte stoeltjes, een witte loper…, een thema met pasteltinten of juist zo’n heerlijk vintage plaatje. En een diner tafel niet om alleen maar van te dineren maar vooral om naar te kijken.

Maar hoe gaan jullie dat voor elkaar krijgen op jullie bruiloft? Wie heeft daar kijk op en nog beter; wie gaat dat op jullie dag doen?

Puur Bruidsgeluk kan ook met styling wat voor jullie betekenen! Samen met jullie nemen we het droomplaatje door en stylen we jullie dag beetje voor beetje in gedachten, zodat het perfect wordt! 

Wat kost styling voor jullie bruiloft?

Elke bruiloft is uniek. Ook die van jullie. 
De prijs hangt dan ook af van verschillende dingen. Moeten we tussen locaties rijden of is alles op dezelfde locatie, gaat het om een hele dag of alleen een ceremoniesetting?

Bij elke stylingopdracht hebben we 2 afspraken waarvan 1 op locatie(s). 
Styling voor jullie bruiloft kan al vanaf € 650,-