Tja, nu wat over mij

Ik ben Claudia!

Enthousiast, sociaal en vooral gepassioneerd in uitdagingen en creatieve bezigheden (altijd boordevol ideeën, soms een beetje te veel). In mijn vrije tijd stoei en speel ik met mijn zoontje Micha (5) en heerlijk kroelen en kletsen met Zarah (1,5 jaar).

Hooiiii! Ik ben Claudia (de Groot-Kroeze), 28 jaar, (gelukkig) getrouwd (met een (te) gekke man), moeder (van een ondeugende zoon en schattig dochtertje) en richt mij op Puur BruidsGeluk en vrijwilligerswerk voor Reformatorisch Meldpunt.

Enthousiast, sociaal en vooral gepassioneerd in uitdagingen en creatieve bezigheden (altijd boordevol ideeën, soms een beetje te veel). In mijn vrije tijd stoei en speel ik met mijn zoontje Micha (5) en heerlijk kroelen en kletsen met Zarah (1,5). Ondertussen rommel ik af en toe in mijn huis met potten, vazen, kaarsen en bloemen en verzamel ik heel mijn schuurtje vol met leuke spulletjes ~die wel eens een keer van pas zouden kunnen komen~. 

Mijn doel:

Als christelijke weddingplanner een meerwaarde te zijn door te ontzorgen voor een bruidspaar en hun gasten!
Een dag zonder stress en zonder nadenken of alles wel écht goed geregeld is.

Hoe?

Het luisteren naar de wensen van een Bride & Groom- to be, en hun blij te maken door hun plannen, ideeën en dromen uit te werken voor hun perfecte bruiloft. 

Wat kost een Weddingplanner/Ceremoniemeester?

Meer weten over de pakketten? Check!

Reviews

Claudia is een spontane vrouw die er voor zorgt dat jij op jullie geweldige mooie bruiloft geen zorgen heb, want ze regelt alles voor je zoals jullie het wensen en heeft vrijblijvende tips die handig zijn omdat je er zelf soms even niet aan denkt..! Voor ons een onvergetelijke mooie dag geweest!!! Dank je wel

Mark & Clarinda de Bonte

Review

Claudia is echt een topper in haar werk.
Ze heeft onze bruiloft tot in de puntjes uitgewerkt en de dag super laten verlopen, precies zoals wij het wilde!
Wat je ook wil op je bruiloft zij regelt het!

Wij raden je bij iedereen aan!!

Kees & Jacintha de Bonte

Review

Het is al weer even geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven. Wat een fantastische dag! De voorbereidingen verliepen vlot, het was altijd erg gezellig!
Claudia is een goede planner, is spontaan, denkt aan dingen waar je zelf geen erg in hebt, is sociaal met alle gasten en werkt al je wensen uit! Ontzorgd het bruidspaar in de tijd naar de dag toe en op de dag zelf! Het heeft ons op de dag aan niets ontbroken.
Claudia hét gezicht achter puur bruidsgeluk heeft alles super goed geregeld! We hebben veel complimenten over jou in ontvangst mogen nemen!
Een echte aanrader!

Alexander & Adrianne Orgers

Review

Wat hadden wij een geweldige mooie bruiloft met een fantastische ceremoniemeester!! Claudia , je hebt ervoor gezorgd dat wij konden genieten , alles was perfect geregeld! Je bent flexibel en denkt in oplossingen!

Een aanrader voor iedereen!

Gijsbert & Dingena Stroober

Review

Claudia is mijn lieve en spontane vriendinnetje. Wanneer wij hoorde dat Claudia “Puur Bruidsgeluk” had opgezet was het voor ons vanzelfsprekend dat zij ook onze ceremoniemeester op onze trouwdag was. Ze heeft ons veel tips en adviezen gegeven om onze dag nog mooier te maken. Met haar enthousiasme, creativiteit en oplossingsgerichtheid kunnen wij haar iedereen aanraden! Lieve Clau, dank voor alles!! Liefs, Mr & Mrs Verhoef

Herbert & Salena Verhoef

Review

Claudia is iemand die weet van aanpakken, maar dan ook met alles. Ik regel het voor je dat is wat ze al snel zei. En dit doet ze op een hele leuke manier! Zeker een aanrader als je wil dat jou trouwdag perfect geregeld is!!

Stefan & Marjolein Bogert

Review

Claudia is een echte topper. Wij wilden zelf ook veel dingen regelen maar Claudia nam dit mooi uit onze handen! Ze heeft veel goede en leuke ideeën gegeven zodat het een top bruiloft is geworden!
Ik zou iedereen Claudia aanbevelen omdat ze je het gevoel geeft en ook daad bij het woord voegt dat je je heel de dag nergens druk om hoeft te maken!! dankzij jou was onze dag fantastisch!!

Jasper en Ilja Moser

Review

Op 18-10-2017 zijn wij, Lars en Lianne, getrouwd en Puur BruidsGeluk heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag is geworden. Omdat er in onze families en vriendenkring geen ceremoniemeester voorhanden was, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief en kwamen zo met Claudia van Puur BruidsGeluk in aanraking. Vanaf de eerste afspraak met Claudia was er een klik, die nodig is om je dag uit handen te geven. Met hulp van sociale media (o.a. Pinterest) had ze snel door in welke sfeer wij onze bruiloft wilden vieren en zette zij zich volledig in om ons ‘onze dag’ te laten beleven. Daarbij houdt ze financieel goed het overzicht, zodat je niet boven je budget komt. Op de dag zelf liep alles op rolletjes: de dagplanning verliep vlekkeloos en als bruidspaar hoefden we niets meer te regelen, want dat deed Claudia. We hebben enorm van onze dag genoten! Na afloop kregen we veel complimenten van onze gasten die positief verrast waren over de organisatie door Claudia. Puur BruidsGeluk is dé weddingplanner voor iedere bruiloft om onbezorgd en sfeervol van je bruiloft te genieten.

Lars & Lianne Roozemond

Review