Planning

Planning van jullie bruiloft

 

Jullie zijn druk bezig met het plannen van de bruiloft tot in de details toe! Jetje  precies (waarom zou het Pietje zijn) zorgen jullie dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maar wie doet dat op de trouwdag? Dan moeten jullie de strikjes eehhh touwtjes écht uit handen geven. Misschien een broer, zus, tante of vriendin.. Wat jammer nou, ze zijn heel de dag druk, zonder te genieten van die heerlijke bruidstaart, sweettable en van de bijzondere momenten op de grote dag!

Jullie hebben nog geen ervaring in trouwen

Gelukkig maar! Alleen hoe weet je waar je moet beginnen, wat je allemaal moet regelen en hoe weet je zeker dat het echt goed is? Een ervaren, professionele ceremoniemeester of weddingplanner kan jullie daarbij helpen. Puur BruidsGeluk heeft als christelijke weddingplanner ervaring met het aanvragen en vergelijken van offertes, het uitzoeken van de locatie, advies over een tafelindeling, het denken aan voldoende kinderstoelen (want die kleinere daggasten zijn zeker niet minder belangrijk), het verzorgen van een uitgebreid draaiboek van de bruiloftplanning, handige tips voor jullie als bruid & bruidegom zoals een extra paar schoenen etc.

Laat jullie familie en vrienden lekker meegenieten, en kies voor een weddingplanner die alles tot in de puntjes voor jullie regelt!

 

O ja,

en mijn motto is; alles met een goed gevoel! Vandaar ook mijn vrijblijvende kennismaking ; )