Planning

van jullie bruiloft

Jullie hebben geen ervaring in trouwen

Gelukkig maar! Alleen hoe weet je waar je moet beginnen, wat je allemaal moet regelen en hoe weet je zeker dat het echt goed is?

Genieten, als bruidspaar én gasten

en mijn motto is; alles met een goed gevoel! Vandaar ook mijn vrijblijvende kennismaking 😉

Als je 1 dag nergens aan zou hoeven denken…. 

Het begint al met de voorbereiding. Waar moet je aan denken, wat moet je allemaal regelen? Een vergunning bij het gemeentehuis, het aantal kinderstoelen bij het diner, de allergieën die je door moet geven aan de bakker, cateraar en feestlocatie… 

 Planning van jullie bruiloft

Jullie zijn druk bezig met het plannen van de bruiloft tot in de details toe! Jetje  precies (waarom zou het Pietje zijn) zorgen jullie dat alles tot in de puntjes is geregeld. Maar wie doet dat op de trouwdag? Dan moeten jullie de strikjes eehhh touwtjes écht uit handen geven. Misschien een broer, zus, tante of vriendin.. Wat jammer nou, ze zijn heel de dag druk, zonder te genieten van die heerlijke bruidstaart, sweettable en van de bijzondere momenten op de grote dag!

JULLIE HEBBEN GEEN ERVARING IN TROUWEN
Gelukkig maar! Alleen hoe weet je waar je moet beginnen, wat je allemaal moet regelen en hoe weet je zeker dat het echt goed is? Een ervaren, professionele ceremoniemeester of weddingplanner kan jullie daarbij helpen. Puur BruidsGeluk heeft als christelijke weddingplanner ervaring met het aanvragen en vergelijken van offertes, het uitzoeken van de locatie, advies over een tafelindeling, het denken aan voldoende kinderstoelen (want die kleinere daggasten zijn zeker niet minder belangrijk), het verzorgen van een uitgebreid draaiboek van de bruiloftplanning, handige tips voor jullie als bruid & bruidegom zoals een extra paar schoenen etc.

Laat jullie familie en vrienden lekker meegenieten, en kies voor een weddingplanner die alles tot in de puntjes voor jullie regelt!

 

O ja,

en mijn motto is; alles met een goed gevoel! Vandaar ook mijn vrijblijvende kennismaking ; )

 

Een professioneel ceremoniemeester weet alles

Meer informatie

Omdat ik als weddingplanner en/of ceremoniemeester ook de voorbereiding met jullie doe kan iedereen bij mij terecht voor vragen of wijzigingen. Zo ben ik van alles op de hoogte. 

Iedereen kan genieten

Meer informatie

Ja echt! Ook voor de gasten van julle wordt gezorgd. Pleister nodig? Heb ik! 
Paracetemol nodig? Heb ik! Deo, haarlak, opfrisdoekjes, verzin het maar. Ik heb het mee. 

Aanspreekpunt voor gasten en leveranciers + het regelen

Meer informatie

Of er een beamer is want je tante wil een stukje doen.
Ome Piet is allergisch voor alles waar melk in zit. En het 4 gangen diner moet je vooraf opnemen (voor 54 gasten) en een week vooraf aan de locatie doorgeven. 

Natuurlijk kan je dit doen, maar je moet ook nog met je toekomstige man/vrouw jullie 45 paar schoenen, 10 jassen en een kleding kast waar je u tegen zegt verhuizen naar jullie eigen stekje, en dat allemaal  in de week van jullie bruiloft. 

Jij blij als je de laatste week niets meer hoeft te regelen en dat lekker aan je ceremoniemeester over kan laten.

Jaap & Mirella

“Wij zijn enorm blij met Claudia! Ze is flexibel, luistert naar wensen, regelt een bruiloft die zelfs nog 3 weken van tevoren verandert en tovert een planning zo uit haar handen of dat het niets is! Claudia, bedankt voor het meedenken en al je ideeën! Dankzij jou is onze bruiloft écht een feestje geweest!”

Benjamin & Julia

Claudia heeft onze bruiloft echt fantastisch geregeld! Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het gelijk en was het mega gezellig. We hebben geen moment getwijfeld of dat zij onze dag mocht & kon organiseren. Uit zichzelf kwam ze met super leuke en originele ideeën en ze begreep onze wensen meteen. Niks was te gek! Ze dacht echt aan alles; van hoe laat de kapper er moest zijn tot het meegeven van een tandenborstel s’avonds ;). We raden iedereen Claudia aan! Ze ontzorgt zo ontzettend veel voor jullie dag! Dikke 10 voor jou Claudia! Lieve groet, Ben & Juul 

Danny & Iris

Wat een topper is Claudia! I.v.m. de corona maatregelen hebben wij ervoor gekozen om onze bruiloft in twee delen te doen. Zowel deel I als deel II was perfect geregeld door Claudia! Ze wist ons te verrassen met de prachtige styling en haar creatieve oplossingen. Kortom: het was een feestje om haar als ceremoniemeester te hebben!