Selecteer een pagina

Over Puur Bruidsgeluk

Aangenaam! Ik ben Claudia (de Groot-Kroeze), 26 jaar, (gelukkig) getrouwd (met een te gekke man), moeder (van een ondeugende zoon) en werk parttime.

 Enthousiast, sociaal en vooral gepassioneerd in uitdagingen en creatieve bezigheden (altijd boordevol ideeën, soms een beetje te veel). In mijn vrije tijd stoei en speel ik met mijn zoontje Micha (3) en zijn we regelmatig te vinden bij de kinderboerderij, mekkerstee en doen we gezellig samen boodschappen. Ondertussen rommel ik af en toe in mijn huis met potten, vazen, kaarsen en bloemen. 

Mijn doel:

 Als christelijke weddingplanner een toevoeging te zijn voor een bruidspaar en hun happy te maken door te luisteren naar hun wensen en ideeën voor de perfecte bruiloft!

Claudia is echt een topper in haar werk.
Ze heeft onze bruiloft tot in de puntjes uitgewerkt en de dag super laten verlopen, precies zoals wij het wilde!
Wat je ook wil op je bruiloft zij regelt het!

Wij raden je bij iedereen aan!!

Kees & Jacintha de Bonte

Review

Het is al weer even geleden dat wij elkaar het ja-woord gaven. Wat een fantastische dag! De voorbereidingen verliepen vlot, het was altijd erg gezellig!
Claudia is een goede planner, is spontaan, denkt aan dingen waar je zelf geen erg in hebt, is sociaal met alle gasten en werkt al je wensen uit! Ontzorgd het bruidspaar in de tijd naar de dag toe en op de dag zelf! Het heeft ons op de dag aan niets ontbroken.
Claudia hét gezicht achter puur bruidsgeluk heeft alles super goed geregeld! We hebben veel complimenten over jou in ontvangst mogen nemen!
Een echte aanrader!

Alexander & Adrianne Orgers

Review

Wat hadden wij een geweldige mooie bruiloft met een fantastische ceremoniemeester!! Claudia , je hebt ervoor gezorgd dat wij konden genieten , alles was perfect geregeld! Je bent flexibel en denkt in oplossingen!

Een aanrader voor iedereen!

Gijsbert & Dingena Stroober

Review

Claudia is mijn lieve en spontane vriendinnetje. Wanneer wij hoorde dat Claudia “Puur Bruidsgeluk” had opgezet was het voor ons vanzelfsprekend dat zij ook onze ceremoniemeester op onze trouwdag was. Ze heeft ons veel tips en adviezen gegeven om onze dag nog mooier te maken. Met haar enthousiasme, creativiteit en oplossingsgerichtheid kunnen wij haar iedereen aanraden! Lieve Clau, dank voor alles!! Liefs, Mr & Mrs Verhoef

Herbert & Salena Verhoef

Review

Claudia is iemand die weet van aanpakken, maar dan ook met alles. Ik regel het voor je dat is wat ze al snel zei. En dit doet ze op een hele leuke manier! Zeker een aanrader als je wil dat jou trouwdag perfect geregeld is!!

Stefan & Marjolein Bogert

Review

Ja wij willen een (vrijblijvende) afspraak!

15 + 6 =