Weddingplanner

Een weddingplanner. Dat zijn toch van die mensen die voor heel veel geld een bruiloft regelen? Is vast overgewaaid uit Amerika, daar hebben ze allemaal van die wilde ideeën die alleen maar geld kosten”.

 Ja denk je?

 Ik zou jullie graag willen overtuigen van het tegendeel. Laat ik beginnen bij het woordje genieten.

 Jullie trouwdag moet in het teken staan van jullie liefde, hoe jullie stralen, hoe jullie geluk wordt gevierd. Dus JULLIE! Het is fijn als de meest lieve en mooie mensen om jullie heen zoals ouders, grootouders, broers, zussen, neefjes, nichtjes, ooms, tantes en vrienden en  vriendinnen ook het geluk van jullie zien en met jullie mee kunnen genieten.

 Natuurlijk willen ze met alle liefde jullie trouwdag regelen, maar hier komt enorm veel bij kijken. Iemand zonder ervaring en kennis heeft behoorlijk wat stress vooraf, om over de kriebels op de dag zelf maar te zwijgen.

 Ook voor jullie zelf is het lastiger als een bekende de dag organiseert. Want wat als er een ‘leuk idee’ wordt aangedragen, waarbij jij denkt; o nee, hoe ga ik vertellen dat ik  het eigenlijk niets vind, ondanks de meest lieve bedoelingen? Een weddingplanner luistert naar jullie en denkt met jullie mee, heeft ervaring, denkt in uitdagingen en niet in problemen.

 Wil je nog meer horen?

Neem contact met mij op, en we gaan onder het genot van een Ice Tea jullie trouwplannen bespreken!